Nejnovější recenze ze sekce Foukací harmoniky
Na obrázku vypadá dětsky, ale ve skutečnosti je super. Darovali jsme ho jako dárek. Naprosto splnil očekávání. Dobře se drží v ruce. Krabička je taky super. Jen se na tom naučit správně hrát.
Vybírali jsme z dražších variant a za tuhle cenu je to fakt super. Báli jsme se, že to bude spíš nějaká hračka. Ale není to tak. Vypadá ok i pro dospěláka. Nikdy před tím jsme nic takového nekupovali. Tak snad to bude užitečné.
- harmonika splňuje co má
- NENÍ MOŽNOST PŘÍMĚHO VYZKOUŠENÍ
- Cena - kvalita velmi dobrá.
- Poškozené plastové pouzdro.
Poměr cena - kvalita perfektní.
- Robustní zpracování
- U zakoupené harmoniky v oblasti některých tónů namáhavější a nespolehlivá odezva, nejhlubší tón přestal brzo fungovat, u vysokých tónů namáhavější nespolehlivá odezva.
- Docela těžká do ruky
Mám krátce, nefunguje přesně jak jsem očekával, je zejména u vysokých tónů méně spolehlivá a namáhavější odezva.
- Naprosto skvělý zvuk. Na Special 20 jsem přesídlila z Blues Band a nemůžu si to vynachválit.
- super!!!
Vnoučata si cvičí rytmus, procvičují dýchání, vřele doporučuji!!!
dobrá cena
- Za tuto cenu se dá koupit mnohem kvalitnější harmonika.
Hohnerka, i když z těch nejjednodušších a nejlevnějších, ale zatím dobrá.
Hohnerka, i když z těch nejjednodušších a nejlevnějších, ale zatím dobrá.
- Harmonika má nejen výborný zvuk, ale také (na rozdíl od jiných) výborné ladí se standart. laděním 440 Hz.
kvalitní harmonika za přijatelnou cenu
Tradičně kvalitní harmonika - dobrý poměr cena/hodnota
- perfektni darek
- Vše v jednom kufříku
- Velmi dobrý nástroj.
Dobré ladění.
Komunikace s obchodem bez minimálních připomínek,
prostě velmi dobrá.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »