Nejnovější recenze ze sekce Foukací harmoniky
Harmoniku mám velice krátce.
- Velmi dobrý poměr cena a kvalita
Za málo peněz tak akorát muziky :)
- Není to ta, kterou jsem utopil v prosinci 2018 na Berounce
- Zatím jsem jí nepoužil
- Čekal jsem plastové pouzdro, ale jako výtku bych to neuváděl.
po výměně prvního výrobku druhý fungoval dobře
Dobrá chromatika pre začínajúcich a rekreačných hráčov.
Primeraná kvalita za primeranú cenu.
- hlasita,prijemna pri hrani
- poukázka na kurz hraní (anglicky)
- cena, zpracování, celkový dojem
- cena, zpracování, balení
- poukázka na kurz hraní (anglicky)
- cena, zpracování design
- přibalený poukaz na kurz v balení(v angličtině)
- Nakoupil jsem si všechny modely harmonik v různých ladění z řady Hohner Enthusiast a všech 5 má nějaký - některá dírka nehraje jak má, a nebo reaguje jinak než ostatní a široký akord (dírky 1 až 5) úplně dohromady neladí.
perfektní zvuk
- Kvalita - super. Řadí se mezi TOP výrobky
- neshledal jsem
vše OK
Jako v předchozím případě - kvalitní produkt za rozumnou cenu.
Velmi kvalitní (dlouhodobá zkušenost) foukací harmoniky této značky.
- Plastové tělo
- Krásná barva
- Nádherný zvuk
S nákupem jsme spokojeni. Zatím jsme vyzkoušeli jen zběžně. Harmonika je dárek k Vánocům pro tříletou dceru.
Nečekal jsem, že by na nové foukací harmonice Hohner mohly být některé tóny špatně naladěné. Měl jsem štěstí, že jsem ji koupil přes elektronický obchod a že jsem ji mohl vrátit. I podle recenzí na vnější vzhled jsem čekal více, než jak se mi jevila skutečnost.
- skvělý zvuk
kvalitní provedení