Nejnovější recenze ze sekce Foukací harmoniky
- Špičkový nástroj
výborný nástroj za dobrou cenu
výborný nástroj za dobrou cenu
Nemám zatím žádné zkušenosti s tímto nástrojem. Jsem absolutní začátečník
- špatně jsem vybrala = moje vina
Moje chyba = špatný výběr dle obrázku
- Skvela pro dite
Krátká dodací dobrá kvalita výrobku, kterou jsem si vyzkoušel
Výborně se na ni hraje, skvěle stahuje, ergonomicky také slušná. I když právě ergonomicky mi do ruky více sedí harmoniky tvarem Seydelu či Golden Melody, ale to je drobnost, hratelně je Marine Band super.
Vyzkoušel jsem více značek, ale prostě Marine Band serie je klasika.
Byl to dárek, táta byl nadšený (a překvapený), co víc si přát :-)
- Plas je dobrý pro začátečníka, snese horší údržbu než dřevo.
- pěkný zvuk
- snadno se na ni hraje
- dodávána v krabičce
- Myslím že mohu potvrdit většinu recenzí, že je to skvělá harmonika za málo peněz.
- Plastová harminika působí trochu lacině na pohled.
- Harmonika je v krabičce trochu volná a vnitřek není nijak "změkčen". Když mi v kapse rachotí, mám o harmoniku strach.
Klasika
V této cenové relaci výborné.
V této cenové relaci výborné.
- Pěkný zvuk
- Krásný jasný zvuk
- Lakované dřevo je velmi hladné a konfotní při hraní. Tatím to vypadá, že vlhkost ho opravdu neovlivňuje.
- Velmi povedená kravbička. Pevná a díky zaoblenému tvaru netlačí v kapse.
- I na pohled pěkný nástroj.
- Velmi snadno se na ni hraje.
- V puse nic nedře ani nepřekáží, je pohodlná na hraní.
- Šroubky mají ostré hrany a občas mi chytnou vous. Jako začátečník ještě pořádně nevím, jak vzít harmoniku do pusy, tak to bude do značné míry mou špatnou technikou. Ale nestalo semi, že bych se o šroubek škrábnul.
- Hraní na foukací harmoniku není tak jednoduché, jak někteří tvrdí :-)
Jsem začátečník, tak nemohu porovnávat a hodnotit kvalitu. Zvuk se mi líbí, je pěkně jasný. V puse harmonika pohodlně klouže a jako nováčkovi se mi na ni hraje pohodlně a snadno, včetně neumělých pokusů o ohýbání tónů.
- skvělý zvuk, pěkný vzhled
- krabička je moc těsná a špatně se otvírá
- Nemá to chybu, chtěl jsem ji už dávno
V tuhle chvíli ještě nemohu vědět, jak bude držet ladění, ale předpokládám, že dobře, protože celý nástroj působí solidně: ušlechtilý plast, perfektní vybavení, ale hlavně nádherný, poněkud temný, silný zvuk. Už po hmatu se pozná kvalita. Příslušenství, jako náústek a hadička, mají své balení, perfektní, polstrovaná brašna.
- Super zvuk
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »